Bliv medlem af Georg Brandes Selskabet

Som medlem af Brandes Selskabet får du gratis adgang til 6-8 debatter om året. I Georg Brandes’ ånd sætter vi sammen med eksperter, forskere og debattører fokus på tidsaktuelle temaer inden for litteratur og samfundspolitik.

Et års medlemskab: 200 kr (100 kr for studerende).

Sådan bliver du medlem:

1: Du kan overføre beløbet på følgende måder:
- Via netbank: reg.nr. 1551 kontonr. 4280134929
- Alternativt via MobilePay: 52750

Husk at angiv dit navn og din e-mail.


2: Send derefter navn, e-mail, adresse og gerne telefonnummer til Georg Brandes Selskabets kasserer Peter Madsen: pmadsen@hum.ku.dk


3: Vi sender dig fremover program og links til gratis adgangsbooking til debatter og arrangementer.


Vi glæder os til at byde dig velkommen!


Sådan fornyer du dit kontingent for 2023 (og frem) og får links til gratis billetter:

I januar rundsendes links til gratis billetter til de forårets tre debatmøder sammen med indkaldelse og dagsorden til generalforsamlingen (tirsdag d. 7. februar kl.15.30 i Politikens foredragssal) - Men links til de gratis adgangsbilletter sendes kun til medlemmer, der forud for rundsendelsen har betalt medlemsgebyret for 2023!

Tiden er derfor inde til at effektuere betaling, hvis den ikke allerede er forud-arrangeret med banken. For at lette administrationen har vi tidligere opfordret til at iværksætte regelmæssigt tilbagevendende betaling af medlemsgebyret og vil her indtrængende opfordre dem, der ikke har gjort det, til at gøre det nu.

Det er meget nemt. Når man via netbank, som vores medlemmer vel er vant til at benytte i denne eller andre sammenhæng, arrangerer en betaling, skal man angive ‘forfaldsdato’, som vi beder om sættes til 5.1.2023, derefter kommer der et spørgsmål, om det skal være en éngangs-betaling eller gentagelse, hvor man klikker på det lille ur til højre, hvorefter man skal vælge gentagelse ‘på den valgte dato’ (5. januar), ‘1 gang hver 12. måned’ og ‘indtil videre’ (eller, alternativt, en specificeret årrække, men man kan jo altid aflyse fremtidige betalinger, hvis der skulle være en grund til det).

Når det er arrangeret, behøver hverken det pågældende medlem eller selskabets administration at bekymre sig yderligere. Vi kan konstatere på vores bankkonto, at betalingen er sket og føje det pågældende medlem til listen over dem, der skal have links til gratis billetter (også til efterårets møder). Når vi sætter 5. januar som betalingsdato, er det fordi, der skal være tid til eventuelle rykkere inden for rammerne af tidsfristen for indkaldelse til generalforsamling. Hvis alle medlemmerne betaler og arrangerer regelmæssig fremtidig betaling, slipper vi for det hidtidigt ret omfattende administrative besvær med rykkere. En tilsvarende enkel procedure kan ikke etableres gennem MobilePay, derfor anmoder vi om betaling via medlemmernes bankkonto.

Så altså, kære medlem, vær så elskværdig og hjælpsom at betale medlemsgebyr til selskabets bankkonto reg.nr. 1551, kontonr. 4280134929 per 5. januar 2023 og som angivet ovenfor iværksætte regelmæssigt tilbagevendende betaling på samme dato de kommende år (medlemsgebyret er fortsat blot 200 kr pr medlem, dog kun 100 kr for studerende). Send også meget gerne en mail til selskabets kasserer med meddelelse om betalingsarrangementet og eventuelle ændringer i mail-adresse eller andet relevant:

pmadsen@hum.ku.dk


(Det er ganske vist fortsat muligt at betale via MobilePay til 52750, men det hjælper desværre ikke til at forenkle administrationens arbejde). 


Følg os på nettet: http://brandes-selskabet.dk
Følg os på Facebook: https://www.facebook.com/Georg-Brandes-Selskabet-255129184…/
Følg os på https://twitter.com/brandesselskab
Følg os på Instagram: https://www.instagram.com/georgbrandesselskabet/?hl=da